Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
79 berichten.
Carla schreef op 3 januari 2014 om 20:13:
Hoi Marian.
Heerlijk die rust in mijn hoofd! Ik moet af en toe nog even wennen aan mijn nieuwe gevoel, maar dat komt goed! Ik vind het super zoals je belangstelling blijft houden voor hoe het met ons gaat. Hopelijk gaat het met Daan ook verder zoals nu. Ik kom vast nog eens terug!
Sylvia schreef op 26 oktober 2013 om 15:36:
Hallo Marian..
Ik ben super blij met de eyeliners, heerlijk om opgemakt je bed uit te stappen.En mijn wenkbrauwen zijn ook super geworden.Met die mesjes techniek ziet het er erg mooi en natuurlijk uit. En de pijn die valt echt heel erg mee. me very happy 😀
Martha schreef op 26 oktober 2013 om 14:27:
Hey Marian! Na alle ellende die ik had meegemaakt met permanente make-up heb jij er wat van kunnen maken!! Erg blij mee, en ik kom zonder angst weer terug!! Eerder was ik 3x bij een slagerij geweest, wat een pijnlijke ervaring en iedere keer waren mijn eyeliners na 5 maanden weg!! Nu ben ik echt blij met de tweekleurige eyeliners!! Een aanrader om het bij jou te laten doen!!! Neemt de tijd en als er iets is kun je altijd contact opnemen!
Joost schreef op 9 september 2013 om 19:03:
Hoi Marian,
Sinds ik met mijn zoontje bij jou ben geweest is hij weer een vrolijk kereltje, Hij gaat ook weer met plezier naar school en naar zwemles. Echt ik zie hem met sprongen vooruit gaan. Ook voor mijzelf heeft het geholpen, ik sta echt weer positief in het leven. Bedankt.
Aisha schreef op 3 juli 2013 om 10:55:
lieve marian,
Naar bijna 2 jaar plaren met onze dochter (bijna 2)die vanaf haar geboorte s'nachts niet sliep, is er na jou komst eindelijk rust voor haar en ons!! Ze word s'nachts niet meer wakker! heerlijk.... en onze zoon die dagelijks klaagde over buikpijn, is ook een een stuk opgeknapt!!! Harstikke bedankt voor wat je hebt gedaan
Je bent een engel!!!

x Aisha en kiwi en de kids!!
Fam. Jansen schreef op 26 juni 2013 om 22:36:
Hoi Marian,

Een paar weken terug zijn wij bij je langs geweest en dit consult heeft fantastische resultaten opgeleverd bij zowel mijn moeder als mezelf. Zowel lichamelijke klachten als mentale klachten veroorzaakt door trauma zijn verdwenen! Ik had me er bijna bij neergelegd dat ik er maar mee om moest gaan, maar gelukkig hoorden we van jouw kwaliteiten :)! Ontzettend bedankt!
Tom schreef op 17 juni 2013 om 22:29:
Lieve Marian,
Jij mag echt blij zijn met de gave die je hebt om de sensi behandeling met goed resultaat uit te voeren!!!
Wat ben ik weer helemaal happy, jij maakt mensen weer vrolijk, blij en gelukkig!
Het is werkelijk waar,iedereen aan te raden.
Ga zo door want dit had ik echt nodig!

Dus voor iedereen die dit leest: heb je zelf een bellemering of angst ergens voor of wat dan ook, aarzel niet en gun jezelf het geluk door een sensi behandeling te nemen !
Het is echt de moeite waard 😉
Rachel schreef op 21 mei 2013 om 21:12:
Hoi Marian,
bedankt voor de vingerreflex therapie die je bij mij hebt gedaan. Ik was zo bang om met mijn eigen hond andere honden tegen te komen, uit angst dat ze aggressief zouden kunnen worden. Na de behandeling ben ik gaan wandelen en ik kwam meteen mensen tegen die hun hond los van de lijn bij zich hadden; ik voelde me helemaal relaxed. Ik was nog wel alert, maar dat angstige gevoel bekruipt me niet langer. Dat werkt zo fijn om weer een vertrouwensband op te bouwen met mijn hond, want hij is gewoon een schatje, het was mijn angst die hem ook onzeker maakte (terwijl er niks aan de hand was).
Heel erg bedankt!

x Rachel
Angelo uit Angelo schreef op 15 april 2013 om 21:15:
Lieve marian ,
Ik zit weer heerlijk in mijn vel dank zij je sensi therapie..
Het is ook altijd zo heerlijk relaxen bij jouw in je salon..
En de voetjes doen ook geen pijn meer 🙂