Kalahari

Met onze zoektocht naar een nieuw merk hebben we gekozen voor KALAHARI. Dit mooie merk komt uit Zuid-Afrika, waar ook de meeste ingrediënten van de producten vandaan komen. Er is een zeer breed scala aan behandelmogelijkheden en dit merk is nog lang niet uit ontwikkeld. Er is bijvoorbeeld een prachtige vitamine C behandeling die de rimpels als sneeuw onder de zon doen verdwijnen. Zeker als u ook de producten thuis gebruikt, boekt u hele mooie resultaten. Zo hebben ze ook hele mooie doeltreffende peelings, verderop meer uitleg hier over. Wij zullen u elke keer als u komt voor een behandeling, de behandeling weer afstemmen op de behoefte van uw huid op dat moment. Ook het thuisadvies passen wij steeds weer aan daar waar nodig is, zodat u altijd het beste voor uw huid heeft.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering en wellness
  • Dierproefvrij
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van sulfaten, derivaten, propyleenglycol en formaldehyde
  • Maatschappelijk verantwoord

kalhari

Ook is Kalahari Lifestyle maatschappelijk verantwoord. Door de aankoop van een Kalahari product steunt u het Kalahari Food Programme, deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families, Medical Outreach programme, verschillende gemeenschappen ontvangen in heel Zuid Afrika gratis medische zorg, het Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund, Micro Business Development, ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

“Dus u boekt prachtige resultaten met uw huid en tegelijkertijd boekt Kalahari prachtige resultaten in de maatschappij!”

Chemical Peel

Met de Kalahari Chemical Peel verbeteren we de huid op het gezicht, handen, nek en decolleté.

Wat is de Kalahari Peel? Dit is een chemische peeling die wordt aangebracht op de huid waardoor deze exfoliërt. Dit betekent dat de bovenste huidlaag van dode huidcellen eraf gaan en er een nieuwe huid onder vandaan komt. Deze is gladder en minder gerimpeld dan de oude huid. De huidtextuur wordt zichtbaar verbeterd en vlekken verdwijnen ook naar de achtergrond.

In de salon werk ik met 2 verschillende peelings.

TCA 8% pH2

Geschikt voor alle huidtypes, vooral de pigmentatiehuid en acne. Behalve de gevoelige huid.

Dit is een medium sterke peel bestaat uit 1 ingrediënt en wel de Trichloorazijnzuur (TCA). Dit zuur revitaliseert de huid door de dode huidcellen los te weken van de huid zodat nieuwe cellen de kans krijgen naar boven te komen, of wel een nieuwe laag huid. TCA-behandelingen zullen het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën en zelfs huidverkleuringen (pigmentatie) effectief verfijnen. De huid zal zichtbaar gladder en stralender lijken en de huidtextuur verbeteren.

Kalahari

Hoofdingrediënten behandeling: Trichloorazijnzuur

D-age5 31% pH3

Geschikt voor alle huidtypen (pigmentatie, acne), en met name de huid met fijne lijntjes en rimpels. Behalve de zeer gevoelige huid.

Deze peeling is wat krachtiger dan de TCA peel. D-Age5 bevat dan ook 5 ingrediënten, een combinatie van AHA- en BHA-ingrediënten (dode huidcellen los weken van de huid zodat nieuwe cellen de kans krijgen naar boven te komen). Deze peeling exfolieert effectief de huid en stimuleert cel mitose.

Het verfijnt de textuur van de huid door het verschijnen van rimpels te verminderen, het aanpakken van fijne lijntjes, porie verkleinend en egaliseert de teint. De huid zal zichtbaar gladder en stralender lijken en de huidtextuur verbeteren.

Hoofdingrediënten behandeling: glycolzuur 17%, melkzuur 10%, amandelzuur 2%, tri natriumcitraat 1%, salicylzuur 2% en concentratie van AHA’s & BHA

Voorafgaand aan de behandeling vindt er op de eerste afspraak een intake plaats. Hier wordt een persoonsgegevens formulier ingevuld. Dit om te zien of deze behandeling bij je mag worden toegepast. Daarnaast moet je al 3 weken de Kalahari producten thuis gebruikt hebben, zodat je huid kan wennen aan alle werkstoffen die Kalahari bevat. Gebruik je deze producten nog niet dan eerst thuis aan de slag alvorens de behandeling kan plaatsvinden. Na de behandeling volgt er nog een thuisbehandelplan.

Deze behandelingen zijn veilig te ondergaan. Je kan een losse behandeling nemen maar een kuur is effectiever.