Access bars

wat zijn Access Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?
Access Bars bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.Acces Bars

‘Bars’ is het Engelse woord voor staven.
In het hoofd lopen diverse van deze energetische staven.
Wanneer je je Bars laat nalopen of ‘runnen’ (eng.) begint de polaire elektrische lading zoals die in de hersenen ligt opgeslagen op te lossen.
Zie de Bars als de harde schijf van je computer.
Hierop staat alles wat je leven na leven hebt opgeslagen.
Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.
Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus.
De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven.
Om er een paar te noemen: geld, veroudering, lichaam, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit.
Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden? Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen.
In het beste geval is je leven veranderd.Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan.
De behandeling gebeurt in stilte. Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.
Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?
Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.
Kosten Access bars:
eerste sessie 90 minuten € 87,50,
iedere volgende sessie € 70,00