Fractional needle (Fractional Needling)

Fractional needle Ideaal voor mensen met littekens, huidverslapping en voor huidverbetering!

Fractional needle

Bij deze techniek maken naaldjes van chirurgisch staal honderden micro kanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen! Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een ander hoogwaardige werkstof met vitamines de huid ingebracht.

Fractional Needling is de meest effectieve huidverbeterende behandeling bij:

  • Fijne lijntjes rond de mond, wangen, hals en decollecté
  • Littekens
  • Littekens door acne
  • Grove poriën
  • Huidverslapping

Fijne lijntjes veroorzaakt door verslapping kunnen perfect behandeld worden met de fractional needle techniek. Doordat de huid wordt geperforeerd en het hyaluronzuur wordt ingebracht worden de bindweefselcellen, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hiermee bevorderd. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder en littekens en rimpels vervagen. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat!

Littekens:

De techniek gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De capillaire haarvaten zijn vaak verdwenen en de poriën zijn verminderd. De minuscule fractional naalden brengen het hoogwaardige serum in de huid en stimuleren hiermee sterk de doorbloeding. Tijdens het genezingsproces worden essentiële huidstructuren zoals haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren en het littekenweefsel wordt zachter. Wat resulteert in de aanmaak van pigment.

Behandeling:

Voor de behandeling begint krijgt u een intake gesprek en wordt er een behandelplan opgesteld.
U kunt fractional needling als losse behandeling ondergaan of in kuurverband.
In kuurverband word de behandeling om de 2 weken gegeven gedurende 3 tot 5 maal. De kuurbehandeling dient om een intens verjongend effect te behalen.

U dient een gezondheidsverklaring in te vullen zodat de behandeling met goed resultaat uitgevoerd kan worden.

De fractional needle behandeling voor het gelaat duurt het ongeveer 45 minuten.

Kosten vanaf 90 euro per behandelingszone.