Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
79 berichten.
Marie Groenevelt schreef op 15 juni 2017 om 10:46:
Hoi Marianne,

Ik ben in mei bij jou geweest voor mijn wenkbrauwen. Zat te twijfelen 3D of hairstrokes. Jij adviseerde mij om hairstrokes te doen dat is mooi natuurlijk.Dat heb ik gedaan,ben daar super blij mee!! Goed geadviseerd valt niet op. Dat is wat ik graag wilde. Super bedankt.
Annette schreef op 13 juni 2017 om 13:06:
Lieve Marian,

In November bij jou geweest en drie weken geleden nog een Keer.
Kan niet echt beschijven wat je Allemaal doet. Maar wat Ben jij een mooi mens zeg!! Heb heel veel aan jou Behandelingen gehad.
Cindy schreef op 16 mei 2017 om 13:23:
Dit voorjaar ben ik bij Marian geweest voor een vingerreflexologie behandeling te ondergaan vanwege mijn niet met medicijnen te behandelen hooikoorts.
Het was even afwachten, maar de lucht zit nu vol met pollen en heb nagenoeg geen last meer.
Ik was zelf een klein beetje sceptisch over de behandeling, maar het werkt dus echt wel, top!!
Sylvia schreef op 17 april 2017 om 11:42:
Ik heb al van kinds af aan last van allergieën voor katten zelf hele prik sessies gehad bij de huis arts ..maar ook honden paarden pollen noem maar op.
Nu was ik er redelijk doorheen ,maar na een periode in het buitenland te hebben gezeten, kwam ik terug thuis en bij ons hondje.En Bingo daar begon het weer . Toen Marian van MM beautysalon gebeld voor een afspraak .En zij heeft mij behandeld, en het was meteen weg.Nu inmiddels een week later ..nog steeds nergens geen last meer van. Mijn aanrader is dus ..Ergens last van Even Marian bellen. Super blij mee Thx Marian
L.T. schreef op 19 maart 2017 om 16:30:
Toen ik er achter kwam dat ik hoog gevoelig ben en daar mee moestleren om te gaan wist ik eest niet zo goed hoe ik dat moest doen. Toen vertelde een goede vriendin mij over sensi therapie en verwees mij naar Marianne. Zij heeft mij heel fijn kunnen helpen door middel van sensi therapie en oefeningen mee te geven. Ik had een aantal weken daarna weer wat meer last van een 'vol hoofd' toen ik Marianne daar over mailde heeft zij mij op afstand weer kunnen behandelen erg fijn. Je merkt dat ook direct. Nu ik een aantal maanden verder ben gaat het erg goed zolang ik de tips en oefeningen doe! Echt wel een aanrader dus!
Anouk schreef op 13 maart 2017 om 20:07:
Hoi Marian,
Het ervaren van de door jouw gegeven Sensi behandeling vond ik indrukwekkend en heel fijn. Via de Sensi methode voelde ik de krachtige helende energie die jij doorgeeft. Na de behandeling voelde ik mij heel fijn, sterk en super helder, als 'staan' in mijn eigenwaarde. Het heeft mij bewuster bij mijn essentie gebracht en het heeft mij ook geïnspireerd. Ik voel bewondering in wat je doet en in wie je bent. Ik ben blij dat ik je ontmoet heb.
MF (8 jaar) schreef op 16 december 2016 om 20:07:
Ik kon een periode slecht slapen en werd elke nacht wakker. Ook piekerde ik veel. Na de sensitherapie van Marjan kon ik meteen weer slapen. Ik voel me nu weer heel goed.
Marian schreef op 8 december 2016 om 16:53:
Eind september kwam ik bij Marian met burnout klachten.Ik was erg emotioneel en had veel klachten.Eerst bij de huisarts geweest,maar daar kwam niets uit de onderzoeken.Ten einde raad heb ik Marian gevraagd of zij iets voor mij kon betekenen.Twee dagen later zat ik bij haar.Na de behandeling ben ik langzaam opgeknapt.Soms kreeg ik een terugval,maar dan mailde ik Marian.Zij reageerde dan heel snel,en zij kon mij dan weer op de goede weg helpen.Ik voel me nu veel beter.Ik ben er nog niet,maar dat heeft tijd nodig.Marian bedankt voor wat je voor me gedaan hebt.
- 08-12-2016 - 16:53
Wilma Lamers schreef op 12 juni 2016 om 11:53:
In september 2015 ben ik begonnen met de opleiding voor sensi-therapeut. Tijdens elke les is er naast theorie ook praktijk. Je gaat op elkaar oefenen. Dat maakt van alles los. Dat is prachtig maar het duurde me te lang. Ik kreeg een paar namen van GOEIE therapeuten in handen en koos voor Marian. Het begon al goed. Marian bood me koffie aan, ik rook poedermelk en zei dat ik dat niet kan drinken i.v.m fructose-intolerantie. Ze zei: "Oh drink maar op dat haal ik zo wel weg." En ik dronk het zonder enige twijfel nadat ik 7 jaar geen spatje, geen kruimel fructose heb gehad. Na de sessie bleek ik van de intolerantie af te zijn. Mijn gevoel, mijn weten wist dat het waar was. Mijn hoofd redde dat niet in 1 keer. Ik heb de maanden daarna van alles gehad...zware griep, extreme vermoeidheid, benauwdheid etc etc. Ik kon altijd bij Marian terecht. Na een mailtje van mij zat ze er weer boven op en hielp me verder. Na een maand of 2 voelde ik me echt klaar voor de grote stap. Ik voelde me aan alle kanten vrij van welke intolerantie dan ook. Ik ging naar de supermarkt en kocht alle fruit en gekleurde groente waar ik zooooo'n behoefte aan had. Lieve Marian je heldere overtuiging, je vasthouden totdat het "klaar" is......het heeft me een oneindige vrijheid gebracht. Mens wat ben ik blij dat je bestaat.
Karin Springelkamp schreef op 23 mei 2016 om 11:31:
Door een ongelukkig voorval raakten onze twee binnen poezen slaags met elkaar. Vanaf dat moment was onze oudste poes Luna doodsbang voor onze jongste poes wat resulteerde in grommen, blazen, plassen en gespannen gedrag. De twee poezen samen in één ruimte ging niet meer. Na vier maanden tobben en hele kleine stapjes vooruit was Luna na het vuurwerk met oudjaar terug naar één hoopje stress. We hebben werkelijk gedacht dat we een van onze katten de deur uit moesten doen.
Na behandeling door Marian aan de hand van een foto ging het onmiddellijk beter. Luna heeft een dag lang geslapen en stapte daarna bijna verwonderd om zich heen kijkend haar nieuwe wereldje in. Het eerste wat ze deed was mekkeren naar de vogeltjes buiten en weer wat eten. En in plaats van altijd veilig de hoogte op te zoeken liep ze doodleuk voor de neus van onze ander poes langs over de vloer. Binnen twee weken was alles bij het oude, konden ze weer 24 uur per dag met elkaar in dezelfde ruimte verblijven en speelden ze weer hun eigen spelletjes.
Pech, na ruim vier goede maanden had ze vorige week een terugval. Gelukkig heeft Marian Luna meteen weer behandeld en is de stress bij Luna weer weg. Het zal nog wat dagen nodig hebben, maar we gaan er nu heel anders mee om, omdat we er gewoon alle vertrouwen hebben dat het weer helemaal goed komt met ze.
Marian, hartstikke bedankt. We zijn enorm opgelucht en nog dagelijks gelukkig met je hulp!