Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
79 berichten.
Martine schreef op 10 mei 2016 om 09:04:
Ik kom al jaren bij Marian en haar al even zo fijne collega's in MM Beautysalon. Dat is voor mij uniek, want ik ben geen schoonheidssalonganger. Ik kom er met veel plezier. Er is een warme, hartelijke sfeer en je voelt je gelijk welkom en thuis. Wat ik uniek vind is het professionele en persoonlijke advies, op maat. Bij andere schoonheidssalons wordt ik overdonderd door behandelingen en producten waarvan ik niet weet of die nu bij me passen en die ik al gauw heel 'chemisch' vind aandoen. En waarvan ik naar mijn gevoel niet natuurlijk en meer mezelf van word. Plus dat ik dan nog word overtuigd dat ik nog veel meer zou moeten laten doen voor het echt wat wordt. Van Marian krijg ik tips en behandelingen hoe mijn natuurlijke ik nog beter tot zijn recht komt en kan komen. En hoe je mooi jezelf ouder kunt worden. Na een behandeling ben ik weer helemaal relaxed, in mijn kracht en bij mezelf. En dat is uniek in mijn drukke en commerciēle wereld. En dan doet Marian ook nog Sensi therapie, waar ik ongelooflijk veel baat bij heb, met bijzondere en snelle resultaten. Ik kan het iedereen aanraden.
Kars schreef op 8 april 2016 om 14:21:
Hoi Marian,

Twee weken geleden was ik bij jou omdat ik heel vaak een koortslip heb. Jij hebt mij toen heel goed geholpen en daarna voel ik mij veel meer mezelf.
Ik vond het ook heel leuk om bij jou te komen.
Cornel schreef op 1 april 2016 om 09:22:
Afgelopen week ben ik bij Marian geweest. Ik was even over mijn grens gegaan en daarom heel moe en futloos. Totaal geen energie meer. Marian heeft me uitgemeten met Sensi en behandeld. Geweldig zoals ze dat doet. Echt een topvrouw hoor! Ik voel me nu heerlijk, kan alles weer aan. De gezichtsmassage na de behandeling was een mooi kadootje!
Marian, ik kom terug hoor!
Dank je wel!!!
Gerda Sandvoort schreef op 2 maart 2016 om 12:34:
Hoi Marian,
Ik heb al jarenlang artrose in al mijn gewrichten en veel pijn vooral in mijn rug heupen en knie. Je had al wel eens gezegd dat ik sensi moest proberen maar ik was heel sceptisch.8 jan. Heb ik een sensibehandeling gehad, zijn er verschillende trauma's behandeld en heb ik aanzienlijk minder pijn in mijn rug en knie en gaat het traplopen veel beter en het lopen ook. De jeuk, veroorzaakt door allergie is ook vrijwel helemaal weg.ik ben blij dat ik deze behandeling heb gedaan en het is zo'n 6weken geleden en het gaat nog steeds een stuk beter.
Net schreef op 2 maart 2016 om 10:35:
Al eerder heb ik bijzondere dingen gezien bij Marian ne, tijdens en na een behandeling van mijn zoon. Nu was ik zelf op consult....wat heeft de sensi mij goed geholpen! Ik heb een vermoeiende week gehad na de behandeling maar daarna ging het alleen maar bergopwaarts! Blij met Marianne, haar geduld en rust en empathie.
Nancy schreef op 2 maart 2016 om 10:01:
Een aantal maanden geleden ben ik met mijn dochter naar Marian geweest voor een Sensi behandeling. Ze was o.a. erg rusteloos, kon niet meer stilzitten, eten en slapen gingen moeizaam. Ze was ook altijd veel aan het piekeren. Via via had ik al eens van deze behandeling bij Marian en gehoord. Al heel snel zag ik verbetering bij haar, slapen ging gelijk al beter. Inmiddels eet ze haar bord weer leeg :-), is energiek maar kan ook de rust vinden een boek te lezen. Haar schoolprestaties zijn verbetert omdat ze zelf rustiger is en zich beter kan afsluiten en concentreren. Zelf zegt ze dat haar hoofd weer leeg is...
Wat een geweldige ervaring, we zijn heel blij met hoe het nu gaat!
Heidi Middelburg schreef op 15 februari 2016 om 20:45:
Lieve Marian,

In oktober vorig jaar ben ik bij je geweest voor een behandeling sensitherapie. Ik bleef steeds ergens tegen aan lopen wat me lichamelijke klachten gaf. In de 28 jaar dat ik er last van had (fibromyalgie) heb ik al veel gedaan en het was op zich heel goed te doen. Maar als vingerreflexoloog (dus collega van je) kon ik anderen goed helpen maar bij mezelf kwam ik er niet bij en dat frustreerde. Ik heb veel vertrouwen in jouw kunnen dus ik maakte een afspraak bij je. Tijdens de sensibehandeling kwam het gelijk naar boven en werd het allemaal duidelijk. Ik vond het bijzonder om mee te maken en had nog geen idee wat de gevolgen zouden zijn. Je had me gewaarschuwd dat er veel zou gaan veranderen en dat is gebeurd. En ik kan nu zeggen allemaal in positieve zin. Dank je voor je aandacht, je betrokkenheid en de nazorg.
Jolanda schreef op 19 januari 2016 om 21:17:
Hoi allemaal

Wil graag mij ervaring met sensitherapie met jullie delen. Vind het wel moeilijk om uit te leggen je moet het eigenlijk ervaren. Tijdje geleden sprak ik marian en vertelde dat ik niet lekker in mij vel zat. Voelde me erg somber had veel meegemaakt en kon het allemaal moeilijk een plekje geven toen vertelde ze over sensitherapie zat erg te twijvelen en wist niet goed wat ik er van moest denken. Maar ben zo blij dat ik het gedaan heb! Zit weer lekker in me vel heb dingen een plekje gegeven. Ook heeft ze me zoontje erg geholpen die had na de geboorte al meteen een ziekenhuis opname waardoor ik met best wel vragen zat. Nadat ik bij marian geweest ben waren mij vragen beantwoord en wat aanpassing in zijn schema had ik ook ineens aan ander kind die veel beter in zijn doen en laten is. Het een aanrader voor iedereen!
Jessica schreef op 28 december 2015 om 19:24:
Hallo allemaal, ik ben pas zelf bij marian geweest voor sensytherapie een echte aanrader voor allemaal.
Ik had na het overleiden van mijn vader veel verdriet wat ik niet kon uiten dank zij de therapie heb ik heb een plekje kunnen geven ook kan ik sinds die tijd beter nee zeggen wat ik anders echt niet zo snel deed. Soms is het moeilijk maar het lucht zo op! Deze therapy heeft echt een hoop veranderd en ben zo blij!!!
Aanstaande moeder schreef op 21 december 2015 om 19:24:
Lieve Marian,

In oktober 2014 ben ik voor het eerst bij je geweest voor de Sensitherapie. We wilde heel graag zwanger worden maar dit mocht niet lukken op de 'normale' manier. Volgens het ziekenhuis zijn we beide gezond! Na een aantal IU pogingen hoorde ik via via goede berichten over jouw Sensitherapie. Je hebt een meting bij mij gedaan en daar kwam onder andere uit 100% burn-out...... Hier moet dus eerst aangewerkt worden. Mijn lichaam gaf hier toch iets mee aan. Na 1 behandeling voelde ik me echt rustiger maar na 3 maanden wilde ik toch kijken hoe ik er voor stond qua Sensitherapie. Hoe ik het voor elkaar kreeg geen idee maar ik had bij de meting toch weer een 100% burn-out. Je hebt met toen weer behandeld om de rust terug te krijgen. Inmiddels hadden wij onze eerste mislukte IVF behandeling achter de rug en had ik net een terugplaatsing via een ICSI behandeling gehad. We en jij hadden goede hoop dat het dit keer zou lukken en dat hij/zij zou blijven plakken..... Helaas was dit ook niet het geval. Ondertussen bleef ik er rustig onder. Na wat speurwerk op internet kwam ik het boek Innesteling tegen waarin diverse dingen worden beschreven onder andere te weinig/ verkeerde vitaminen en de voeding. Ik die veel kauwgom at en van een glas cola-light niet vies was. Heb ik toch besloten om daarmee te stoppen want Aspartaam is niet goed voor je. In de maanden die volgde hebben we het traject zwanger worden laten rusten. Het lichaam daad werkelijk tot rust laten komen. Opgeladen, rustig en wel zijn we vol goede moed in mei 2015 aan onze laatste behandeling begonnen. en met succes kunnen we wel zeggen 15 eitjes zijn er weggehaald waarvan 11 goeie waar er uit eindelijk 6 van zijn bevrucht, 2 zijn er teruggeplaatst, 2 wachten nog en 2 hebben het niet gered. Een zeer goede score.

Nu 27 weken zwanger, helemaal blij! Ik weet zeker dat de Sensitherapie heeft bijgedragen aan het feit dat ik nu zwanger ben!!