Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
75 berichten.
Net schreef op 2 maart 2016 om 10:35:
Al eerder heb ik bijzondere dingen gezien bij Marian ne, tijdens en na een behandeling van mijn zoon. Nu was ik zelf op consult....wat heeft de sensi mij goed geholpen! Ik heb een vermoeiende week gehad na de behandeling maar daarna ging het alleen maar bergopwaarts! Blij met Marianne, haar geduld en rust en empathie.
Nancy schreef op 2 maart 2016 om 10:01:
Een aantal maanden geleden ben ik met mijn dochter naar Marian geweest voor een Sensi behandeling. Ze was o.a. erg rusteloos, kon niet meer stilzitten, eten en slapen gingen moeizaam. Ze was ook altijd veel aan het piekeren. Via via had ik al eens van deze behandeling bij Marian en gehoord. Al heel snel zag ik verbetering bij haar, slapen ging gelijk al beter. Inmiddels eet ze haar bord weer leeg :-), is energiek maar kan ook de rust vinden een boek te lezen. Haar schoolprestaties zijn verbetert omdat ze zelf rustiger is en zich beter kan afsluiten en concentreren. Zelf zegt ze dat haar hoofd weer leeg is...
Wat een geweldige ervaring, we zijn heel blij met hoe het nu gaat!
Heidi Middelburg schreef op 15 februari 2016 om 20:45:
Lieve Marian,

In oktober vorig jaar ben ik bij je geweest voor een behandeling sensitherapie. Ik bleef steeds ergens tegen aan lopen wat me lichamelijke klachten gaf. In de 28 jaar dat ik er last van had (fibromyalgie) heb ik al veel gedaan en het was op zich heel goed te doen. Maar als vingerreflexoloog (dus collega van je) kon ik anderen goed helpen maar bij mezelf kwam ik er niet bij en dat frustreerde. Ik heb veel vertrouwen in jouw kunnen dus ik maakte een afspraak bij je. Tijdens de sensibehandeling kwam het gelijk naar boven en werd het allemaal duidelijk. Ik vond het bijzonder om mee te maken en had nog geen idee wat de gevolgen zouden zijn. Je had me gewaarschuwd dat er veel zou gaan veranderen en dat is gebeurd. En ik kan nu zeggen allemaal in positieve zin. Dank je voor je aandacht, je betrokkenheid en de nazorg.
Jolanda schreef op 19 januari 2016 om 21:17:
Hoi allemaal

Wil graag mij ervaring met sensitherapie met jullie delen. Vind het wel moeilijk om uit te leggen je moet het eigenlijk ervaren. Tijdje geleden sprak ik marian en vertelde dat ik niet lekker in mij vel zat. Voelde me erg somber had veel meegemaakt en kon het allemaal moeilijk een plekje geven toen vertelde ze over sensitherapie zat erg te twijvelen en wist niet goed wat ik er van moest denken. Maar ben zo blij dat ik het gedaan heb! Zit weer lekker in me vel heb dingen een plekje gegeven. Ook heeft ze me zoontje erg geholpen die had na de geboorte al meteen een ziekenhuis opname waardoor ik met best wel vragen zat. Nadat ik bij marian geweest ben waren mij vragen beantwoord en wat aanpassing in zijn schema had ik ook ineens aan ander kind die veel beter in zijn doen en laten is. Het een aanrader voor iedereen!
Jessica schreef op 28 december 2015 om 19:24:
Hallo allemaal, ik ben pas zelf bij marian geweest voor sensytherapie een echte aanrader voor allemaal.
Ik had na het overleiden van mijn vader veel verdriet wat ik niet kon uiten dank zij de therapie heb ik heb een plekje kunnen geven ook kan ik sinds die tijd beter nee zeggen wat ik anders echt niet zo snel deed. Soms is het moeilijk maar het lucht zo op! Deze therapy heeft echt een hoop veranderd en ben zo blij!!!
Aanstaande moeder schreef op 21 december 2015 om 19:24:
Lieve Marian,

In oktober 2014 ben ik voor het eerst bij je geweest voor de Sensitherapie. We wilde heel graag zwanger worden maar dit mocht niet lukken op de 'normale' manier. Volgens het ziekenhuis zijn we beide gezond! Na een aantal IU pogingen hoorde ik via via goede berichten over jouw Sensitherapie. Je hebt een meting bij mij gedaan en daar kwam onder andere uit 100% burn-out...... Hier moet dus eerst aangewerkt worden. Mijn lichaam gaf hier toch iets mee aan. Na 1 behandeling voelde ik me echt rustiger maar na 3 maanden wilde ik toch kijken hoe ik er voor stond qua Sensitherapie. Hoe ik het voor elkaar kreeg geen idee maar ik had bij de meting toch weer een 100% burn-out. Je hebt met toen weer behandeld om de rust terug te krijgen. Inmiddels hadden wij onze eerste mislukte IVF behandeling achter de rug en had ik net een terugplaatsing via een ICSI behandeling gehad. We en jij hadden goede hoop dat het dit keer zou lukken en dat hij/zij zou blijven plakken..... Helaas was dit ook niet het geval. Ondertussen bleef ik er rustig onder. Na wat speurwerk op internet kwam ik het boek Innesteling tegen waarin diverse dingen worden beschreven onder andere te weinig/ verkeerde vitaminen en de voeding. Ik die veel kauwgom at en van een glas cola-light niet vies was. Heb ik toch besloten om daarmee te stoppen want Aspartaam is niet goed voor je. In de maanden die volgde hebben we het traject zwanger worden laten rusten. Het lichaam daad werkelijk tot rust laten komen. Opgeladen, rustig en wel zijn we vol goede moed in mei 2015 aan onze laatste behandeling begonnen. en met succes kunnen we wel zeggen 15 eitjes zijn er weggehaald waarvan 11 goeie waar er uit eindelijk 6 van zijn bevrucht, 2 zijn er teruggeplaatst, 2 wachten nog en 2 hebben het niet gered. Een zeer goede score.

Nu 27 weken zwanger, helemaal blij! Ik weet zeker dat de Sensitherapie heeft bijgedragen aan het feit dat ik nu zwanger ben!!
Lindsay van Hierden schreef op 16 november 2015 om 23:16:
Ik ben Lindsay en liep al jaren met diverse klachten door de ziekte van Lyme.
Dankzij de sensi en vinger reflex therapie ben ik veel meer in balans en zijn vele klachten weg!!
Ook mijn onzekerheid is verdwenen en voel me lekker!!
Kan het iedereen aanraden!

Angelo heeft mijn tatto zo mooi gezet, krijg er heel veel complimenten over en geniet van mijn mooie stoere tattoo!
Weet wel waar de tweede gezet gaat worden 😃

Lieve mensen super bedankt!!
Naomi van Schie schreef op 8 november 2015 om 18:13:
Lieve Marian,

Jarenlang heb jij mij geprobeerd te overtuigen permanente make-up te laten zetten. Afgelopen zomer was het dan eindelijk zover. Naar heel lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt....en wat ben ik blij 🙂

Zoals je weet, ben ik niet zo'n type die uren lang voor de spiegel staat. Toch wil ik elke dag verzorgd uitzien. Ik werk in sales en heb dagelijks veel contact met klanten. Dit is het perfecte oplossing!!!! Altijd verzorgd uitzien maar lekker nog een keer omdraaien s'ochtends omdat ik niet eerder uit hoeft 🙂

Ik heb eyeliner laten plaatsen en bent erg tevreden. De behandelingen nemen niet veel tijd in beslag en zijn redelijk pijnloos.

Ik had alle vertrouwen in dat jij wist welke kleur en dikte het beste bij mij zou passen, en daar had ik gelijk in. Voor iedereen die het niet prettige vind om uren voor de spiegel te staan, is dit een absolute aanrader!

Bedankt dat je mij eindelijk heb overtuigt!!!
Jessica schreef op 16 oktober 2015 om 22:52:
Hallo, ik ben een poosje terug met onze zoon van 4 en half bij marianne geweest voor een seni-behandeling. Onze zoon had heel erg slaap problemen al vanaf zijn geborten, meerdere keren wakker heel erg bang dingen zien die er niet waren.
We hebben echt van alles geprobeerd en waren echt hopeloos. Tot dat ik met hem bij marianne ben geweest sinds die dag slaapt bij in ze eigen bed slaapt alle nachten door! Het is geweldig hij is zelf veel rustiger en vrolijker en wij natuurlijk ook omdat je weer je nachtrust heb.
Echt een aanrader.
We zijn marianne nog idere dag dankbaar!!!!
Marianne schreef op 11 oktober 2015 om 11:48:
10-10-2015 heb ik mijn tatoeage laten zetten en ik ben uiterst tevreden. Na vele aanpassingen, vooral op het laatste moment, om de Armeense woord "martik" en kersenbloesem goed en duidelijk te maken, ben ik heel erg blij en mijn vrienden vinden het prachtig.
Een foto volgt nog als alles goed is genezen.
Vorig jaar had ik ook een tatoeage bij ze laten zetten op mijn pols. Dit zal ook op de foto komen. Hier is een alleen maar tevreden klant.