Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
79 berichten.
M schreef op 22 juli 2019 om 09:40:
Vanaf jonge leeftijd kampte ik met erg heimwee klachten. Dankzij één sensitherapie behandeling was ik verlost van deze enorme belemmering!
Men vraagt dan wat Marian precies doet; dit is na afloop lastig te verwoorden naar buitenstaanders toe.
Daarnaast heeft Marian mij begeleid bij een beginnende burn-out. Hiervoor is ook een sensitherapie behandeling uitgevoerd. Bijzonder om te ervaren dat je na afloop inderdaad dingen makkelijker kan 'loslaten', je zelfvertrouwen weer terug komt en het aller belangrijkste: Energie! Een bijzondere ervaring! Bedankt Marian voor al je goede zorgen!
Petra schreef op 7 mei 2019 om 17:39:
ongeveer 8 weken geleden heb ik de sensitherapiebehandeling ervaren...en wat een ervaring!!! zoals zovele had ook ik mijn rugzakje goed vol en hield me daar vooral ook goed aan vast....doordat mij ongeveer 2 1/2jaar geleden werd verteld dat ik een burn-out had ben ik toch gaan inzien dat het ergens fout ging en moest ik uiteindelijk toegeven dat altijd maar doorgaan en net doen alsof het allemaal niet zo erg en zwaar was..het gewoonweg niet meer ging! om een heel lang verhaal kort te maken waren mijn issues vooral vergeven,vergeten,maar vooral LOSLATEN!!!(en dat op alle gebieden denkbaar!) ik kan niet echt uitleggen wat sensi met mij gedaan heeft...het is in ieder geval heel bijzonder!! ik merk het in heel veel kleine en grote dingen..maak me minder druk,zet het makkelijker van me af,trek me vanalles veel minder aan,kan me veel beter ontspannen,etc.etc.etc. Ik heb het gevoel dat ik echt weer mijzelf aan het worden ben...en daar word ik blij van! Marian..je bent een topper..nogmaals super bedankt!! en voor iedereen die dit leest...DOEN!!! de behandeling heeft niet alleen mij geholpen maar daardoor ook mijn gezin(de rust die het geeft!) Mvg.
Sergio Nahumury schreef op 6 maart 2019 om 17:09:
Het is nu een week geleden dat ik een hooikoortsbehandeling heb gehad. Voordat ik behandeld was gebruikte ik dagelijks medicijnen tegen hooikoorts. Als ik dat niet deed kon ik bijna niet goed functioneren doordat mijn ogen zwaar geïrriteerd waren en mijn luchtwegen ook. Ik bleef constant niezen, enorm vermoeiend... Ik ben nog steeds verbaasd dat ik totaal geen medicijnen meer hoef te gebruiken en dat als ik een lichte irritatie op voel komen dat ik geleerd heb om dat zelf te stoppen. Heel wonderlijk en een aanrader voor iedereen!
Brit schreef op 21 januari 2019 om 19:33:
Alweer ruim een halfjaar geleden heb je mij en mijn zoon behandeld. Vooral mijn zoon had last van nagelbijten, faalangst en angst voor ziekenhuizen en medische zaken. Door de behandeling bij jou merkte ik na 3 maanden dat hij opener werd, geen nagels meer beet en vrolijker en meer outgoing werd. Ook werden medische dingen ineens minder spannend. Nu ma ongeveer een half jaar, merk ik wel dat het wat minder wordt en zou een extra boost prettig zijn.
Daantje schreef op 27 augustus 2018 om 22:22:
Bedankt Marian! Ik had angstaanvallen over kleine beestjes (spinnen,mijten,luizen,kevers enz) daar loop ik al mee vanaf mijn 3de. Onder stress werd het erger. Jij maakte zo'n angst aanval met mij mee en zei kom nou maar is langs bij mij. Daar kwam ik, nog een beetje twijfelend of het echt zo helpen. We zijn nu een paar dagen verder en ik voel al meer rust in mijn lijf als daarvoor! Ben niet de hele tijd meer aan het "zoeken" reageerde kalm op een kever in huis. En maakte niet gelijk heel die plek schoon met dettol! Dus heel erg bedankt voor jou hulp! Misschien zijn er nog meer sessies nodig, maar voor nu voel ik me al rustiger en dat is na jaren spanning in mijn lijf, een hele verademing
M schreef op 16 mei 2018 om 20:51:
Lieve Marian,
Bedankt voor jouw hulp. Mijn puberende dochter was erg onzeker en had last van haar borstbeen leek op hyperventilatie door jouw behandeling die ik niet goed kan omschrijven is ze helemaal opgeknapt ze kon moeilijk doorademen. Het was een bijzondere ervaring. We merkten direct resultaat en het werd steeds beter. Zoals je het zelf zegt het is een cadeau voor jezelf ik gun dat iedereen.
jenny van werven schreef op 14 mei 2018 om 17:52:
Na mijn chemokuur had ik bijna geen wenkbrauwen meer. Ik ben toen op zoek gegaan naar een salon voor PM. Daar kwam ik de site van Maran tegen. Na een oriënterend gesprek wist ik al dat ik hier met een vakvrouw te maken had vooral de manier hou zij over haar vak praatte. Nu heb ik mooie wenkbrauwen en kan ik, dankzij Marian, mijn wenkbrauwpotlood in de Cliclo.
Lieve Marian hartelijk dank hiervoor.
Sjoerd Stel schreef op 14 december 2017 om 16:14:
Hoi marianne
Graag wil ik je bedanken dat je mij van 20jaar spierpijn hebt afgeholpen
Na een uur Sensi therapie
Sta ik nu heel anders in het leven.

Mijn hartelijke dank!
Jitske Jansen schreef op 5 september 2017 om 09:50:
Marian heeft mijn moeder geholpen afgelopen week. Ze had n zenuw in de knel in haar nek en haar huidige manueel therapeut kreeg het niet los. Ik heb toen marian benadert of zij misschien iets kon doen ahv een foto van haar. Ik had op dat moment mijn moeder nog niet op de hoogte gebracht dat ik marian gevraagd had. Eind van de middag belde ik mijn moedert hoe t ging en zo waar die middag is er iets verandert in de nek waardoor de scherpe pijn eraf was gegaan. Inmiddels zijn we n paar dagen verder en lijkt t nog steeds de goede kant op te gaan !
Bedankt, ook namens mijn moeder!!
Eefje schreef op 9 augustus 2017 om 13:57:
Parkinsonisme.
Ja, dat is me wat. Mijn man kreeg na de nodige onderzoeken de uitslag van parkinsonisme.
Hij krijgt medicijnen om de dopamine aan te vullen, maar toch werd hij steeds zieker. In een paar weken tijd ging hij van alles kunnen naar niks meer kunnen.
Hij ging ook heel gebogen en houterig lopen, kon zichzelf niet meer aankleden, opstaan en ziten gaan, het wilde niet meer
Er zaten mieren in zijn benen zei hij. Overdag steeds dutjes doen, want 's nachts elk half uur even lopen. En dan maakte hij me wakker om hem uit bed te helpen en ook weer om hem in bed te helpen.
We hadden inmiddels thuishulp gekregen en onze zoon is 6 weken 's nachts komen oppassen, dan kon ik slapen en kracht opdoen voor de andere nachten.
Toen is Marian met SENSI begonnen in oktober. Na een paar dagen kwam er verandering. De benen werden rustig en het slapen ging beter en mijn man werd weer actiever. De thuishulp was niet meer nodig.
Elke dag stukje lopen en oefeningen doen zei Marian, Het ging elke week iets beter, meer kunnen, zelf naar toilet, gaan zitten en opstaan, zelf uit bed en in bed, nog wel moeilijk maar soms lukt het helemaal zelf. Aankleden blijft moeilijk
Het rechtop lopen heeft Marian heel veel verbeterd en daardoor hoeft het drinken niet meer met een rietje en kan hij weer tv kijken ipv alleen maar naar de grond staren door de vergroeid nekwervels. Praten is veel duidelijker.
Wel krijgt hij oefeningen van de fysio therapeut elke week en hij pakt het op.
Met de hulp van Marian is het al weer een eind de oude persoon. Parkinsonisme wordt alleen maar erger hoor en lees je altijd. Er zijn in de reguliere zorg geen oplossingen voor. We zijn heel dankbaar dat het nu weer veel beter gaat. Als dit zoals het nu is zou blijven dan kunnen we er goed mee leven. Het is nu stabiel en nu hoeft hij geen druppels meer te nemen, alleen de olie voor een rechte rug elke avond.
Marian, hartelijk dank voor al je raad en hulp.